Reduceri!

Aparat Cu Presiune Pentru Spalat

COD produs: 183156473

65.00lei

-44%

Transport rapid

100% satisfacție garantată

Vânzător UE

LIVREARE GRATUITA LA COMENZI DE PESTE 300 RON

Aparat Cu Presiune Pentru Spalat

Pistol pentru spalat cu presiune  revolutionarul echipament pentru spalare, ce transforma orice furtun de gradina obisnuit intr-un puternic aparat de spalare sub presiune.

V-ati saturat sa incercati sa faceti curat cu un furtun de gradina care nu ofera apei presiunea necesara? Nu doriti sa cheltuiti sume mari de bani pe aparate profesionale de curatat? Va prezentam pistolul cu presiune revolutionarul echipament pentru spalare, ce transforma orice furtun de gradina obisnuit intr-un puternic aparat de spalare sub presiune.

Water Zoom foloseste tehnologia comprimarii apei pentru a oferi un jet puternic, chiar si cu un furtun obisnuit. In timp ce apa trece prin camera de comprimare, presiunea apei creste. La iesire, jetul de apa are o forta si o presiune comparabila cu cea a aparatelor profesionale de spalat pentru exterior. In plus, Water Zoom este construit dintr-un aluminiu foarte rezistent si are o greutate redusa asa incat poate fi foarte usor manevrat.

Cu Pistol pentru spalat cu presiune  puteti curata umbrelele si mobilierul de gradina, instrumentele si utilajele de gradina si chiar si gardurile, zidurile si peluza, geamurile si masina.

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg