Reduceri!

Aparat de facut baloane cu baterii, 20 cm

COD produs: 518991822

39.00lei

-34%

Transport rapid

100% satisfacție garantată

Vânzător UE

LIVREARE GRATUITA LA COMENZI DE PESTE 300 RON

Aparat de facut baloane cu baterii, 20 cm

Mod de folosire:

Aparatul de facut baloane gatling foloseste 3 baterii AA. Pune pur si simplu apa detergent pe placa de rezerva, scufundati masina de suflat cu bule in apa cu bule si apasati comutatorul pentru a va bucura de timpul cu bule.

Informatii generale:

Aparatul  de facut baloane pentru copii are 8 gauri de bule, poate sufla sute de bulet de sapun pe minut si te va umple de baloane.

Aceasta jucarie de facut baloane pentru copii este cel mai bun cadou pentru copii cu varste cuprinse intre 5-12 ani, poate fi utilizata pentru diverse activitati de petrecere, cum ar fi carnavaluri, petreceri de ziua de nastere, dusuri pentru copii, excursii de camping, Halloween, picnic, jucarii pentru copii, nunta, fotografiere,etc

Caracteristici:

Pistoalele pentru facut baloane sunt fabricate din plastic ABS sigur si de inalta calitate, netede si fara margini ascutite, nu vor afecta pielea copilului si curg. Puteti transporta in siguranta masina de jucarie pentru copii si va puteti bucura de o vara minunata alaturi de zeci de mii de balonase cu apa.

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg

Brand

DealsReal OEM