Reduceri!

Aparat de spalat cu presiune Heinner VSP001,

COD produs: 445374789

390.00lei

-29%

Stoc epuizat


Transport rapid

100% satisfacție garantată

Vânzător UE

LIVREARE GRATUITA LA COMENZI DE PESTE 300 RON

Descriere

Aparat de spalat cu presiune Heinner VSP001, 1600 W, 300 l/h, 90 bar + rezervor detergent spumare

Aparat de spalat cu presiune Heinner VSP001,

 

Aparatul portabil  de spalat cu presiune Heinner cu o putere de 1600W si o presiune continua de 90 bar permite o curatare fara efort. Este un aparat multifunctional utilizat pentru spalarea si curatarea masinilor, bicicletelor si a altor echipamente de exterior sau a curtilor interioare, serelor etc.

Combinatia dintre actionarea substantei chimice si clatirea cu presiune ridicata este foarte eficienta. Pe suprafete verticale aplicati detergentul pornind de la partea inferioara si urcand treptat. Acest lucru va preveni alunecarea detergentului si aparitia darelor.De asemenea, clatirea cu presiune ridicata trebuie sa porneasca de jos in sus. In cazul unor pete persistente poate fi necesara utilizarea unei perii in combinatie cu detergentii si clatirea cu presiune ridicata.

Valorile dupa care ne ghidam pentru dumneavoastra sunt: Confort maxim cu efort minim! Heinner reprezinta combinatia perfecta dintre confort, utilitate, ergonomie si functionalitate, pentru a va oferi tot ceea ce aveti nevoie intr-un singur loc!

• Putere: 1600W
• Presiune: 90bar
• Presiune :135bar
• Fluxul: 5.0L/min
• Tipul motorului: perie
• Debit:6.2L/min
• Sistem de oprire automata

Set de livrare

– 1x aparat spalare
– 1x 5m  furtun
– 1x rezervor pentru detergent
– 1x clean clip
– 1x conector

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg

Brand

Heinner