Reduceri!

Aparat Ultrasunete Stop Acarieni

COD produs: 949931579

59.00lei

-46%

Transport rapid

100% satisfacție garantată

Vânzător UE

LIVREARE GRATUITA LA COMENZI DE PESTE 300 RON

Aparat Ultrasunete Stop Acarieni

 Descrierea produsului

Ultrasunete original de protecție împotriva acarienilor Aparat Ultrasunete Stop Acarieni

Ultrasunete impotriva acarienilor! Sigur pentru oameni și animale de companie, invizibil, fără substanțe chimice!

Declanșator de alergie numărul 1: acarienul de praf de casă – de milioane de ori în fiecare pat, în fiecare gospodărie! În fiecare noapte îți împarți patul cu aproximativ 2.000.000 de arahnide mici. Acarienii de praf de casă se hrănesc cu particulele de piele moarte și găsesc spațiu optim de locuit în saltele, pături, perne, perdele, covoare și tapițerie.

Merită să știți: ultrasunetele sunt inofensive pentru oameni și animale de companie.

Controlerul cu ultrasunete pentru acarieni poate fi folosit fără ezitare și în camerele pentru copii și bolnavi, precum și în camerele în care sunt cazate femeile însărcinate.

Avantajele dintr-o privire: – Inofensiv pentru oameni și animale de companie – Fără chimie – Pentru camere de toate tipurile (recomandat până la aproximativ 80 m²) –

Usor de folosit – mic si discret, doar 10 x 10 cm Cu Stop Reject Acarid , acarienii sunt expulzați definitiv. – Pur și simplu conectați-l la priză – 100% sigur – protectie pentru intreaga familie –

Functioneaza 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an, fara intretinere Protecția împotriva acarienilor vă poate îmbunătăți sănătatea și bunăstarea și reduce riscul de alergii la acarienii de praf!

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg

Brand

DealsReal OEM