Reduceri!

Aprinzator pentru carbuni gratar, grill sau brichete pentru semineu, din metal

COD produs: 531765631

69.00lei

-43%

Transport rapid

100% satisfacție garantată

Vânzător UE

LIVREARE GRATUITA LA COMENZI DE PESTE 300 RON

Aprinzator pentru carbuni gratar, grill sau brichete pentru semineu, din metal

Un dispozitiv senzational pentru aprinderea usoara si rapida a gratarului. In functie de conditiile meteorologice, in aproximativ 10 pana la 15 minute carbunii ar trebui sa fie suficient de aprinsi pentru a se varsa pe gratar/grill.

 

Manerul din lemn va permite sa mutati in siguranta aprinzatorul atunci cand e fierbinte. Se recomanda sa fie pus intr-un loc sigur, unde nu e la indemana copiilor si departe de obiectele inflamabile.

 

Aerisire adecvata cu aer, ce rezulta in aprinderea uniforma a carbunilor. Functia de aprindere a caminului cu carbune permite brichetelor sa se aeriseasca prin podeaua separata a camerei superioare, facilitand distribuirea unforma a aerului pentru jarul fierbinte.

 

Doua moduri de a aprinde carbbunii sau brichetele: hartie/ziare sau cuburi de aprindere. Puneti carbunele in partea de sus a dispozitivului. Adaugata 3 bucati de hartie in partea de jos(sau cuburi de aprindere) apoi aprindeti-le. 10-15 minute mai tarziu, carbunii sunt gata. Cu un dispozitiv de acest gen, nu vor mai exista substante chimice care sa schimbe gustul mancarii gatite pe gratar, fara miros de solvent in aer.

  • Aprindere rapida a carbunelui
  • Scut termic
  • Greutate: 0,929 kg
  • Material: metal
  • Dimensiuni aproximative: 27,5 x 16,5cm

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg

Brand

DealsReal OEM