Reduceri!

Cap de dus turbo, 360 de grade rotativ

COD produs: 892541773

39.00lei

-61%

Transport rapid

100% satisfacție garantată

Vânzător UE

LIVREARE GRATUITA LA COMENZI DE PESTE 300 RON

Cap de dus turbo, 360 de grade rotativ

Descriere

Specificatin: Material: ABS
Dimensiune:Aproximativ 230cm
Culoare: după cum arată poze pentruDescrierea produsului【Design de înaltă presiune】
Capul de duș face ca debitul de apă să genereze un debit presurizat prin roata rotativă, crescând viteza debitului de apă, crescând astfel presiunea apei.
Aplicați la presiune scăzută a apei. 【Economisirea apei】
Capul de duș utilizează tehnologia micro duzelor face găurile de evacuare mai mici și mai dense, crescând viteza debitului de apă, În același timp, până la 40% economie de apă decât capul de duș obișnuit.
【Comutator ON/OFF】
Capul de duș are un comutator ON/OFF. Trebuie doar să apăsați comutatorul de pe mânerul duzei pentru a opri fluxul de apă în orice moment.
【Ușor de utilizat】Capul de duș portabil adoptă interfața standard internațională G1/2, potrivită pentru majoritatea furtunurilor și parantezelor sau a brațelor de atașare a dușului, Acesta poate fi instalat de la sine fără utilizarea instalatorilor și uneltelor.Vrei o presiune bună a apei la duș? Acesta este un cap de duș sub presiune, care poate ajuta utilizatorii cu presiune scăzută a apei, cum ar fi RV, apartamente înalte, construcții vechi și barcă, să aibă o experiență bună de duș.
Design unic al coloanei de apă.
Pachetul include:1x cap de duș presurizat

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg

Brand

DealsReal OEM