Reduceri!

Ceas Digital cu Calendar Display – Termometru Multifuncțional Lcd

COD produs: 493559732

50.00lei

-49%

Transport rapid

100% satisfacție garantată

Vânzător UE

LIVREARE GRATUITA LA COMENZI DE PESTE 300 RON

Ceas Digital cu Calendar Display – Termometru Multifuncțional Lcd

 

Descriere

1. Fabricat din material ABS de înaltă calitate, rezistent la uzură, nu ușor de rupt, utilizare pe termen lung, puternic și durabil.
2. Afișați ora, data, luna și săptămâna, puteți seta ora, data, luna și anul de unul singur.
3. Cu ceasul cu alarmă, funcția snooze, vremea, confortul, indicația tendinței de temperatură, măsurarea temperaturii și umidității, alegeți C sau F, foarte practice.
4. Lumina de fundal pentru controlul sunetului, economisirea energiei și economisirea energiei, ușor de utilizat. Puteți dezactiva funcția de control vocal prin comutatorul de pe spatele produsului.
5. Acest ceas digital LCD multifuncțional este un cadou excelent pentru rude, prieteni și colegi în sărbători speciale, cum ar fi Crăciun, Halloween, Ziua Recunoștinței.
Notice:
1.Culoarea reală poate fi ușor diferită de imagine datorită monitorului diferit și a efectului de lumină
2.Vă rugăm să permiteți abaterea de 1-3 cm datorită măsurării manuale
Description: Material: ABS Size: Așa cum se arată (fără dimensiunea de bază)
Colour: Black
Puterea de alimentare: 2 baterii AAA (neincluse );
Cablu de date USB (neinclus)
Functions: ora, calendar, ceas cu alarmă, snooze, iluminare de fundal, atingere, temperatură și umiditate, prognoza meteo
Note: 1. Ceea ce se simte este temperatura și umiditatea din interior, iar prognoza meteo este analizată și pe baza temperaturii și umidității interioare. Datele vor avea erori și sunt doar pentru referință.
2. Atunci când se utilizează cablul de date, lumina de fundal este întotdeauna aprinsă; atunci când utilizați bateria, lumina de fundal a ecranului de trezire este activată timp de aproximativ 8 secunde. Când aparatul este conectat la linia de date, bateria oprește imediat alimentarea cu energie.
Aparatul nu are funcție de memorie, iar ora, data și ceasul cu alarmă trebuie reajustate atunci când alimentarea este oprită.
include: 1 x Multifuncțional LCD Digital Clock

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg

Brand

DealsReal OEM