Reduceri!

Ceas Led Alb Kimiso

COD produs: 515429715

69.00lei

-57%

Transport rapid

100% satisfacție garantată

Vânzător UE

LIVREARE GRATUITA LA COMENZI DE PESTE 300 RON

Ceas Led Alb Kimiso

Ceas Led Alb Kimiso

Caracteristici: Proiectare cu dublu alarma: Exista doua ceasuri de alarma independente care pot fi setate si utilizate independent. In plus fata de tonurile de alarma interne, puteti seta, de asemenea, tonuri de apel pentru muzica pentru carduri TF, reglati volumul alarmei si personalizati alarma prin incarcarea melodiilor preferate pe cardul SD SD (nu este inclus).

Volumul de alarma creste treptat pentru a va trezi. Apeluri fara maini: Microfon incorporat. Cand sunteti la telefon, utilizati difuzorul ca difuzor si puneti-va liber mainile impreuna cu microfonul incorporat. Convenabil pentru viata ta. Difuzorul Bluetooth pentru ascultare oricand si oriunde.

Convenabil pentru viata ta. Afisaj cu LED-ul Dimmer: afisaj ecran mare LED, timp si continut dintr-o privire, suport pentru trei reglari diferite de luminozitate, cititi inainte de culcare si insotiti dormirea dupa culcare; luminozitatea poate fi reglata flexibil. Temperatura interioara (° C sau ° F) arata ca alarma, bateria este clar vizibila, numarul este suficient de mare si este usor de vazut. O varietate de optiuni de redare: Suport pentru redare wireless Bluetooth, redare de carduri, redare prin cablu audio, bucurati-va de diferite moduri de a reda muzica, la alegere.

Bas socant-greu :

Cu doua difuzoare mari de 40 MM si diafragma subwoofer argintiu si putere exploziva nedistorsa pentru a satisface cautarea urechii dvs. de calitate a sunetului.

Specificatie:

Tip de produs:

Difuzor de alarma Bluetooth Model: K-10 Material produs: plastic ABC Bluetooth: 5.0

Distanta de transmisie: 10M Raspuns in frecventa: 80Hz-20KHz SQ: ≥85dB

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg

Brand

DealsReal OEM