Reduceri!

Feliator legume fructe pliabila

COD produs: 915577834

73.00lei

-39%

Transport rapid

100% satisfacție garantată

Vânzător UE

LIVREARE GRATUITA LA COMENZI DE PESTE 300 RON

Feliator legume fructe pliabila tip mandolina

Feliatorul  îți reduce timpul, efortul și priceperea tăieri fructelor și legumelor. E mai rapid, simplu și sigur să pregătești toate ingredientele de care ai nevoie pentru mese sănătoase și delicioase. Cu zeci de setări și un design ușor de utilizat, ușor de curățat și ușor de depozitat, acest felietor va rezista ani de utilizare zilnică. Tava de colectare este inclusă în set.

Avantaje:

  • Feliere rapidă și fără efort – asta înseamnă că singurul lucru pe care trebuie să-l faceți este să împingeți ingredientul în jos prin feliator. Se va împinge înapoi apoi automat. Aceasta permite o funcționare 100% fără efort.
  • Feliere versatilă – până la 30 de moduri diferite de a felia și a tăia cubulete
  • Total în siguranță – Nu există niciun risc de tăiere în timpul manevrării
  • Lamele din oțel inoxidabil de cea mai bună calitate, care nu se tocesc niciodată
  • Felii perfecte de fiecare dată – cu lame extrem de ascuțite din oțel inoxidabil și unghi uniform de tăiere, fiecare felie va fi perfect egală cu altele. Așadar, salatele și alte feluri de mâncare
  • Design pliabil – nu ocupă mult spațiu în blatul de bucătărie și îl puteți depozita practic în orice sertar
  • Poziție întotdeauna stabilă – feliatorul cu arc este conceput să stea ca o piramidă, ceea ce îi conferă o poziție unică puternică pe masă; În plus, este echipat cu 6 piciorușe de silicon pe partea de jos, astfel încât este complet lipit de suprafață cu o aderență uimitoare și nu va mișca niciun centimetru
  • 24 moduri diferite de tăiere – fiecare mișcare a lamelor vă oferă o posibilitate diferită pentru a tăia legumele; de la felii largi super subțiri, la cele din ce în ce mai groase -> 8 niveluri diferite de grosime, combinate cu 2 lame julienne în interior, care sunt de asemenea reglabile, pentru a reuni 30 de variații diferite – într-un singur gadget simplu.
  • Culori disponibile:  Gri cu alb,Portocaliu cu alb si verde cu alb

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg

Brand

DealsReal OEM