Reduceri!

Furtun de Gradina Extensibil de 22.5m cu toate accesoriile pentru stropit incluse

COD produs: 645983828

50.00lei

-41%

Transport rapid

100% satisfacție garantată

Vânzător UE

LIVREARE GRATUITA LA COMENZI DE PESTE 300 RON

Furtun de Gradina Extensibil

Furtun de Gradina Extensibil

Furtunul de gradina extensibil 22.5m va ajuta sa aveti o gradina frumoasa, sa spalati masina, etc .

Furtunul de gradina extensibil 22.5 m este singurul furtun care se extinde în mod automat atunci când deschideți robinetul de apă și datorită presiunii apei isi tripleaza dimensiunea. Când închideți robinetul de apă se micșorează și devine treptat din ce in ce mai mic, până când revine în câteva secunde la dimensiunea originală .Furtunul de gradina extensibil 22.5 m este ușor de utilizat și de depozitat. Necesita puțin spațiu pentru depozitare și este rezistent la zgârieturi și lovituri . În plus , acesta include un dispozitiv cu pulverizare cu duza multi- poziție care permite 7 moduri diferite de udare, astfel încât să puteți utiliza diferite niveluri de presiune jet , de la cel mai puternic la cel mai slab .Furtunul de gradina extensibil 22.5m vă ajuta sa economisi timp si puteți să-l luati oriunde doriti, gratie greutății sale mici (aproximativ 1kg).

Caracteristici:Furtun extensibil: 22.5m.

Furtun extensibil interconectabil: cumparati mai multe furtunuri, le interconectati cu altul și veti obține lungimea pe care doriți.

Furtun extensibil multi – poziție prin dispozitiv cu pulverizare cu duza multi – poziție care permite 7 moduri diferite de udare

Duză : 2,5 cm de diametru.

A NU SE LASA SUB PRESIUNEA APEI DEOARECE ESTE POSIBIL SA CEDEZE!

Aspersor:

Tija pt. infipt in sol 14 cm

Cap de stropire in forma de floare

Cu racord rapid pentru furtun

Fotografia are caracter informativ si poate avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.

Informații suplimentare

Greutate 2 kg

Brand

DealsReal OEM