Reduceri!

Incalzitor Electric Inteligent pentru Ceai, Cafea,

COD produs: 315643967

45.00lei

-43%

Transport rapid

100% satisfacție garantată

Vânzător UE

LIVREARE GRATUITA LA COMENZI DE PESTE 300 RON

Incalzitor Electric Inteligent  pentru Ceai, Cafea, Control Tactil,

Descriere

Acest accesoriu ti se potriveste daca iti place sa bei ceai, cafea, lapte sau alte bauturi calde in timp ce lucrezi la birou sau te relaxezi pe canapea.
Este ideal si pentru mentinut cald laptele sau alimentele de bebelusi, deoarece le tine la o temperatura constanta dar nu fierbinte ca sa opareasca.

Acest incalzitor este compus dintr-o baza portabila care atinge o temperatura de pana la 55 de grade si mentine calde bauturile asezate pe ea.

In plus, dispune de un senzor de gravitate care detecteaza daca pe baza este asezat un pahar, o cana sau un alt recipient.

In acest fel, dispozitivul se inchide automat si revine la temperatura camerei in momentul in care recipientul este ridicat.

Incalzitor Electric Inteligent pentru Ceai, Cafea,

Caracteristici:

-Controlul comutatorului gravitational incorporat si indicator luminos LED, incalzind automat, trebuie doar sa puneti paharul si sa asteptati sa se incalzeasca.

-Portabila: poate fi usor transportata, avand dimensiuni reduse.

– Termostat incorporat pentru mentinerea bauturilor la temperatura perfecta de la prima inghititura pana la ultima picatura (55℃/131℉).

– Incalzirea concentrata eficienta asigura o incalzire uniforma in cateva minute, mentinand cea mai buna temperatura pentru aroma.

-16W consum redus de energie, economisire a energiei chiar si pentru utilizare indelungata.

Incalzitor Electric Inteligent pentru Ceai, Cafea,

Continut pachet:

-Incalzitor electric

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.

Brand

DealsReal OEM