Reduceri!

Instalatie solara decorativa 300 LED-uri 33 m cu telecomanda – ALB CALD

COD produs: 15771881

99.00lei

-38%

Transport rapid

100% satisfacție garantată

Vânzător UE

LIVREARE GRATUITA LA COMENZI DE PESTE 300 RON

Instalatie solara decorativa, 300 LED-uri 33 m Telecomanda, Panou solar mare

Instalatie solara decorativa 300 LED-uri 33 m cu telecomanda - ALB CALD

 

  1. Lumini solare cu telecomanda

Luminile solare de grădină pentru exterior au o telecomandă cu 17 taste, toate sunt controlate de telecomandă, cele 8 moduri de iluminare pot fi comutate prin  8 taste numerice corespunzătoare de pe telecomandă cu funcții de reglare a luminozității și sincronizare, care vă permit să aprindeți lumina dorită fără a vă deplasa, ceea ce este foarte convenabil.

2.  Panou solar de înaltă eficiență îmbunătățit

Sirurile de lumini solare pentru exterior sunt echipate cu o versiune îmbunătățită a panoului solar. Poate funcționa 14-40 de ore la capacitate maximă. Este mai eficient decât altele. Panourile solare mai mari de înaltă calitate echipate cu baterie cu litiu 18650.

3.  8 moduri de iluminare pentru a crea multă distracție.

Moduri de iluminare superbe, inclusiv combinație, licurici intermitent, valuri, estompare, urmărire/intermitent, estompare lent, sclipire/sclipire și aprins constant, care pot crea atmosfere diferite pentru viața ta. În întuneric, firul devine invizibil, lăsând doar luminile strălucitoare.

4.  IP65 Impermeabil

Luminile solare pentru gradina sunt concepute pentru a fi folosite in aer liber, chiar si in ziua ploii, inca puteti vedea lumina romantica invartindu-va din ochi. Cu toate acestea, sunt proiectate NUMAI pentru a fi protejate de ploaie. Vă rugăm să NU le scufundați în apă.

5 . Ușor de instalat și modelat

Panou solar cu țăruș de pământ, lumini LED de Crăciun pe 33 me lungime, lumini solare flexibile pot fi construite cu ușurință în formele dorite, înfășurate în jurul trunchiurilor de copac sau foișoare, este potrivit pentru diverse ocazii și poate crea o varietate de atmosfere romantice pentru tine.

Ideal pentru orice anotimp si orice fel de eveniment: Craciun, Anul Nou, aniversari, nunti, botezuri, petreceri.

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg
Culoare

Alb, Alb cald, Multicolor

Brand

DealsReal OEM