Reduceri!

Joc Monopoly Tip

COD produs: 393921653

43.00lei

-28%

Transport rapid

100% satisfacție garantată

Vânzător UE

LIVREARE GRATUITA LA COMENZI DE PESTE 300 RON

Joc Monopoly

  • Jocul este pentru 2 – 4 jucatori;
  • Recomandat persoanelor peste 10 ani;
  • Jocul stimuleaza logica, spiritul de observatie, puterea de concentrare si modul de gandire asociativ, dar fara un pic de noroc nu ar fi la fel de distractiv.
  • Pachetul contine o tabla de joc, pioni, cladiri, carduri titluri de proprietate, carduri sansa, carduri de reamintire, un card de inchiriere, un pachet de bancnote, 2 zaruri, instructiuni de utilizare.

Monopoly a fost inventat in America in timpul marii Recesiuni si este un joc despre cum se fac afaceri si cum poti deveni bogat in scurt timp. Amuzant si antrenant pentru toate varstele, aveti acum posibilitatea de a-l juca singur sau cu familia si prietenii.

Mai mult de 200 de milioane de exemplare au fost vandute in lumea intreaga. Mai mult de 5 milioane de casute verzi s-au “construit” incepand cu anul 1935.

Telul jocului este de a deveni cel mai bogat jucator prin cumpararea, inchirierea si vanzarea proprietatilor imobiliare.

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg

Brand

DealsReal OEM