Reduceri!

Jucarie interactiva, Ratusca cantareata, volum reglabil, functii multiple

COD produs: 176715251

47.00lei

-53%

Transport rapid

100% satisfacție garantată

Vânzător UE

LIVREARE GRATUITA LA COMENZI DE PESTE 300 RON

Jucarie interactiva, Ratusca cantareata, volum reglabil, functii multiple

Descriere

Cu funcții muzicale și luminoase, rățușca interactivă atrage atenția bebelușului și îl încurajează să exploreze și să se joace. Fiecare funcție și caracteristică a rățușcii are efecte diferite, stimulând simțurile bebelușului și dezvoltându-i abilitățile motorii.
Atunci când este activată, rățușca dansează și se plimbă, captivând atenția bebelușului și încurajându-l să se miște și să urmărească jucăria. Aceasta este o modalitate distractivă de a încuraja dezvoltarea mersului la copil.
Jucăria este concepută pentru a reacționa la stimuli auditivi, motori și vizuali, oferind o experiență interactivă captivantă pentru bebeluș. Muzica și luminile vor capta atenția și interesul micuților, făcând din această rățușcă o jucărie educativă care va oferi distracție și stimulare pentru dezvoltarea lor.
Este important să menționăm că această jucărie este recomandată pentru copiii cu vârsta de peste 18 luni, asigurându-se că este adecvată nivelului lor de dezvoltare și de siguranță.
În concluzie, rățușca interactivă dansatoare, luminoasă și muzicală în culoarea galbenă este o jucărie captivantă și distractivă pentru bebeluși. Cu funcții muzicale, luminoase și mișcătoare, această jucărie contribuie la dezvoltarea abilităților motorii și la stimularea simțurilor copilului dumneavoastră, oferindu-i ore de distracție și explorare.

Stie sa faca o multime de figuri nostime pe care le combina intr-o coregrafie de tot hazul! Se plimba pe rotile, face piruete, inimioara si aripile i se aprind, inchide si deschide ochii si ciocul, canta melodii si face tot felul de sunete caraghioase. Iar daca apesi pe capsorul bobocului din buzunarul de pe burtica ei, poti auzi cum macaie!

*Produsul functioneaza cu 3 x AA (nu sunt incluse)

Varsta recomandata: +18 luni

 

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg

Brand

DealsReal OEM