Reduceri!

Lampa solara de perete cu 4 fete – senzor de miscare, 100 LED-uri, BK-100

COD produs: 568441587

49.00lei

-45%

Transport rapid

100% satisfacție garantată

Vânzător UE

LIVREARE GRATUITA LA COMENZI DE PESTE 300 RON

Lampa solara de perete cu 4 fete – senzor de miscare, 100 LED-uri, BK-100

Lampa solara de perete cu 4 fete, senzor de miscare, 100 LED-uri, BK-100

Lampa solara de perete are 100 LED-uri de mare putere si ofera o dispersie buna a luminii pe timp de noapte la un unghi de 270 grade.

Gratie senzorului, lampa va reactiona la miscare numai in intuneric si va inunda locul cu lumina, iar dupa incetarea miscarii, se va stinge automat dupa 30 de secunde. Daca nu este necesar sa functioneze, butonul de pornire/oprire va permite sa o dezactivati.

Este complet impermeabila, deci nu trebuie sa va faceti griji ca intra apa in ea, aceasta rezista la aproape toate intemperiile. Lampa are o durata lunga de functionare care poate fi montat cu usurinta pe perete.

Lampa este fabricata din ABS rezistent, va asigura utilizarea atat in zilele ploiase cat si in cele friguroase sau cu ninsoare.

3 moduri de functionare:

1. Se aprinde atunci cand detecteaza miscare, se stinge atunci cand miscarea inceteaza. (Detecteaza miscare de pana la 5 metri).

2. Ramane aprinsa (semi lumina) si se aprinde foarte puternic  atunci cand detecteaza miscare, revine la semi lumina atunci cand miscarea inceteaza.

3. Mod constant lumina: ramane aprinsa puternic indiferent de miscare.

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg

Brand

DealsReal OEM