Reduceri!

Lampa UV pentru cresterea plantelor cu 2 picioare

COD produs: 596197471

95.00lei

-41%

Transport rapid

100% satisfacție garantată

Vânzător UE

LIVREARE GRATUITA LA COMENZI DE PESTE 300 RON

Lampa UV pentru cresterea plantelor cu 2 picioare

 

Descriere

Lampă interioarăpentru planteajută la accelerarea creșterii plantelor de interior, a plantelor olar, a plantelor de frunziș, a plantelor cu flori și a plantelor suculente. Lampa cap dual rapid îmbunătăţi starea de sănătate şi de creştere a plantelor, 36 total lampa chips-uri în total, cu 24 de lumini de culoare roşie şi 12 lumini albastre, lumină roşie de 620 să 630nm şi lumină albastră de 450 la 460nm, pentru cultivarea plantelor într-un mediu controlat.Lumina albastra (450-460nm) Oferă ajutor esențial pentru promovarea fotosintezei, a frunzelor sănătoase și a creșterii plantelor. Lumină roșie (620-630nm) Produceți un efect semnificativ asupra fotosintezei și fotoperiodului. Stimulează alungirea celulelor și ajută plantele să germineze, să înflorească și să fructeze.Notă: Acesta este un cronometru ONE-WAY, utilizatorul îl poate configura să se dezactiveze automat după 3H/6H/12H, dar trebuie să-l activeze manual în fiecare zi.
Putere: Max 18W Material: PVC Tensiunea de intrare: 5V Ieșire lumen: 300lm Led Chips: Red: Albastru = 24: 12 Durata de viață: 50000 ore Certificare: RoHS CE FCC UL
Caracteristici: Luminozitate controlabilă: Apăsați comutatorul la dreapta și la stânga pentru a controla luminozitatea la nivelul 1 și nivelul 2. 360 °
Puteți pivota capetele lămpii în orice unghi.
Materiale durabile: Acest produs de înaltă performanță consumă mai puțină energie și își face durata de viață mai lungă până la 50.000 de ore.
Ușor de instalat: Clema robustă poate fi fixată cu ușurință și ferm în orice loc solid.
Combinație de lumină: Lungimea de undă adecvată a luminii întărește creșterea și fotosinteza plantelor.

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg

Brand

DealsReal OEM