Reduceri!

Galeata 6 L cu 2 cuve spalare si uscare + Rezerva Cadou

COD produs: 469322981

75.00lei

-50%

Stoc epuizat


Transport rapid

100% satisfacție garantată

Vânzător UE

LIVREARE GRATUITA LA COMENZI DE PESTE 300 RON

Mop Plat Profesional  6L  cu 2 cuve  compus dintr-o găleată şi un mop plat este setul care nu trebuie să lipsească din casa ta. Curăţenia este foarte importantă în fiecare casă, de aceea vă prezentăm noul produse din categoria ideal pentru casa ta.

Mopul Profesional  Plat de 6 L cu 2 cuve funcţionează ca un magnet care atrage murdăria, curăţă repede şi eficient, chiar şi cele mai murdare suprafeţe, iar sistemul de stoarcere vă ajută să stoarceţi mopul în doar câteva secunde, prin apăsarea mopului pe cuva de stoarcere, până când se elimină excesul de apă din mopul din microfibre.

Veţi putea face curăţenie fără să frecaţi, fără să vă aplecaţi şi fără să depuneţi efort. În plus, această găleată poate curăţa, spăla şi stoarce mopul folosind cele doua cuve concepute special pentru a vă ajuta să vă curaţaţi casa într-un mod cât simplu.
Partea atașată (Rezerva de mop din microfibre) poate fi demontată uşor şi curăţată în maşină de spălat, la o temperatură de maximum 60 de grade.

Mânerul este prevăzut cu protecție anti-alunecare și frecare.
Oferă rezultate excelente pe geamuri, colțuri greu accesibile, podele cu gresie, parchet laminat, parchet de lemn, marmură etc. Vei curăţa foarte uşor absolut toate colţurile casei, chiar şi locurile greu accesibile de sub mobilă, iar textura din microfibra absorbantă reţine mizeria, fără a mai lăsa urme de murdărie. Deoarece mopul nu rămâne îmbibat cu apă, podelele spălate cu MOPUL PROFESIONAL se usucă foarte repede.

 

Specificații Mop Profesional

Dimensiuni găleată: 19 x 22 x 39cm
Mâner din oțel inoxidabil Dimensiuni: Aproximativ 120 cm.

Culoare produsului poate  diferi in functie de stoc!!!

Cantitate 8 L

Pachetul include:
1 x Mop
1 x Găleată 6L
2 x Professional Microfiber Mop pânză.

 

Oferă rezultate excelente pe geamuri, colțuri greu accesibile, podele cu gresie, parchet laminat, parchet de lemn, marmură etc. Vei curăţa foarte uşor absolut toate colţurile casei, chiar şi locurile greu accesibile de sub mobilă, iar textura din microfibra absorbantă reţine mizeria, fără  a mai lăsa urme de murdărie. Deoarece mopul nu rămâne îmbibat cu apă, podelele spălate cu Mop Profesional 2 cuve spalare  se usucă foarte repede.

Imagine cu titul de prezentare.

Culoare produsului poate  diferi in functie de stoc!!!

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg

Brand

DealsReal OEM