Reduceri!

Mop Rotativ Electric, pentru Multiple Suprafete, 3 capete incluse

COD produs: 857152775

109.00lei

-32%

Transport rapid

100% satisfacție garantată

Vânzător UE

LIVREARE GRATUITA LA COMENZI DE PESTE 300 RON

Mop Rotativ Electric, pentru Multiple Suprafete, 3 capete incluse

-Este practic, deosebit de eficient si foarte uşor de utilizat datorită acumulatorului reincărcabil încorporat, nu are nevoie de cablu electric, astfel nu trebuie să cumpăraţi baterii si se poate folosi fără cablu electric, fiind util in locurile greu accesibile sau acolo unde nu aveti o sursa de curent.

-Curatenia casei nu a fost niciodata asa de usoara, astfel cu ajutorul mopului Hurricane Spin nu va mai fi nevoie sa va temeti de murdăria care colorează rosturile dintre plăcile de faianţă, gresie, sau din locurile greu accesibile

-Cu ajutorul Mopului Hurricane Spin Scrubber veti reduce timpul alocat curateniei si nu va mai fi nevoie sa frecaţi faianţa sau gresia, niciodată, acum puteţi pune capăt cu uşurinţă acestor lucruri, datorita manerului special reglabil.

-Mopul Hurricane Spin dispune de 3 perii interschimbabile de forme şi dimensiuni diferite cu ajutorul carora puteţi curăţa în orice loc datorita miscarilor de curatare de pana la 3000 de rotatii pe minut.

-Hurricane Spin Scrubber beneficiaza de capul de curăţat special cu 3000 fire care se rotesc de 3000 de ori/minut.

-Hurricane Spin Mop va ajuta sa reduceti cheltuielile sau timpul alocate curateniei, astfel nu mai aveţi nevoie de detergenţi scumpi

-Mopul Hurricane este conceput cu trei perii interschimbabile pentru curăţat, diferite ca formă şi dimensiuni care fac faţă tuturor provocărilor.

  • capul perie conic este ideal pentru colţuri şi locuri înguste,
  • capul perie extraplat pentru suprafeţele plane mari ca de exemplu pardosele, blat de lucru, pereţi,
  • capul perie semirotund poate îndeplini aproape orice sarcină.

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg

Brand

DealsReal OEM