Reduceri!

Mopul plat în formă de X

COD produs: DEALS01

65.00lei

-34%

Transport rapid

100% satisfacție garantată

Vânzător UE

LIVREARE GRATUITA LA COMENZI DE PESTE 300 RON

Mopul plat în formă de X

Cea mai ușoară și eficientă metodă de curățare a podelelor de până acum!

Absorbție excelentă a țesăturii

Ajunge chiar și în cele mai greu accesibile colțuri

Poate fi curățată în mașină de spălat

Curățarea eficientă chiar și a celor mai greu accesibile zone

Mopul plat în formă de XȚesătură din microfibre

Pânza din microfibră este extrem de absorbantă și, în același timp, acționează ca un magnet pentru cele mai mici particule de praf. Poate fi spălată în mașina de spălat fără a-și pierde proprietățile.
Mopul plat în formă de XCap rotativ

Capul rotativ de 360° facilitează accesul chiar și în locurile mai puțin accesibile, iar designul semicircular de pe lateral ajută la curățarea în jurul picioarelor meselor, scaunelor și a altor obiecte de mobilier.
Mopul plat în formă de XMâner ajustabil

Mânerul reglabil este ideal pentru a ajunge în zonele ascunse, mai puțin accesibile, precum și pentru curățarea suprafețelor mai înalte.

Adaptabil și ușor de utilizat

Mopul plat în formă de X Mop multifuncțional.
Mop plat in forma de x  poate fi folosit pentru a spăla podele, tavane, dulapuri și alte locuri greu accesibile. Mopul plat în formă de X Ușor de utilizat.
Spălarea cu Mop plat in forma de x este mult mai ușoară. Cârpele murdare, utilizate de obicei, trebuie curățate manual, prin clătirea și stoarcerea repetată a acestora într-o găleată cu apă. Mopul plat în formă de X Curăță praful.
Puteți îndepărta laveta de pe mop pentru a o folosi să ștergeți praful de pe mobilă. Microfibrele se vor asigura că și cei mai mici acarieni se vor lipi de ea.

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg

Brand

DealsReal OEM