Reduceri!

Placa cu manere pentru flotari multifunctionala

COD produs: 224375628

77.00lei

-41%

Transport rapid

100% satisfacție garantată

Vânzător UE

LIVREARE GRATUITA LA COMENZI DE PESTE 300 RON

Placa cu manere pentru flotari multifunctionala

Aparatul fitness pentru flotari este un sistem inovativ cu coduri de culori, care va intareste si modeleaza partea superioara a corpului (piept, umeri, spate si brate).

Acest sistem de flotari cu placa, este o optiune foarte buna, deoarece combina presiunea puternica a flotarilor cu cardio intens care arde calorii si exercitii de baza pentru un antrenament total al corpului.

Este alcatuit dintr-o placa pliabila groasa realizata din materiale de inalta calitate, cu manere confortabile antiderapante din silicon.

Fiecare culoare antreneaza o grupa de muschi specifica (albastru-piept, rosu-umeri, galben-spate si verde-triceps). Cele doua manere pot fi comutate in mai multe pozitii si unghiuri care sculpteaza si maximizeaza muschii partii superioare a corpului.

Caracteristici:

※ Placa pentru flotari este pliabila si foarte compacta. Economiseste spatiul pentru depozitare.

※ Placa cu coduri de diferite culori care vizeaza muschii specifici (albastru-piept, rosu-umeri, galben-spate si verde-triceps)

※ Manere atasabile in mai multe pozitii si unghiuri pentru exercitii care sculpteaza si maximizeaza definirea muschilor

※ Portabil, simplu de asamblat si usor de depozitat

Material: ABS Plastic

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg

Brand

DealsReal OEM