Reduceri!

Prosop rotund de plajă Cartofii Prajiti

COD produs: 598575214

75.00lei

-50%

Transport rapid

100% satisfacție garantată

Vânzător UE

LIVREARE GRATUITA LA COMENZI DE PESTE 300 RON

Prosop rotund de plajă Cartofii Prajiti

Descriere

Prosop rotund de plajă   Prajitura folosi o varietate de modele alimentare
. Se pare atât de amuzant. Vă va plăcea desenele luminoase, colorate și sunt confortabile și calde. .
Materialul covorașului de plajă din microfibră este ecologic, nu este decolorat ,fără scame, ceea ce nu este același cu materialul normal al prosopului. Are caracteristici speciale moi, super absorbante.
Pătura de microfibră absorbantă pentru  Prosop de plaja prajitura este foarte moale, poate contacta direct pielea, poate avea o atingere bună și sunt prietenoase cu persoanele cu piele sensibilă. Materialul din microfibră va face prosoapele mai confortabile și mai durabile.
Decorațiuni rafinate:
Covorul de meditație yoga va îmbunătăți spiritul în orice cameră și este sigur că va adăuga eleganță, pop, culoare și distracție în orice cameră sau pe patul dublu sau queen size sau pe orice loc în aer liber Scenarii aplicabile:
Pătură galbenă de picnic potrivită pentru plajă, baie, piscină, yoga, camping, picnic, perne de sport în aer liber, decorațiuni pentru casă, aceasta este plaja pentru tine și familia ta alegerea ideală pentru ieșiri.

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg

Brand

DealsReal OEM