Reduceri!

Pusculița pentru fetițe tip cutie de machiaj

COD produs: 361377547

105.00lei

-38%

Transport rapid

100% satisfacție garantată

Vânzător UE

LIVREARE GRATUITA LA COMENZI DE PESTE 300 RON

Pusculița pentru fetițe tip cutie de machiaj

Descriere

Pusculița pentru fetițe tip cutie de machiaj cu rulare automată a banilor și cod este mai mult decât un simplu recipient pentru economisirea banilor. Este o modalitate educativă și distractivă de a încuraja copiii să dezvolte obiceiuri financiare sănătoase, învățând în același timp valoarea economisirii și responsabilitatea financiară.

Designul acestei pusculițe este cu adevărat captivant. Inspirată de lumea machiajului și a frumuseții, cutia se deschide printr-un proces de rulare automată, asemănător unei cutii de machiaj. Această caracteristică inovatoare face ca economisirea banilor să fie o experiență plăcută și intrigantă pentru copii, captându-le atenția și curiozitatea. Fiecare dată când pun bani în pusculiță, copiii vor fi fascinați să urmărească cum aceștia se rostogolesc și se așează într-un compartiment special.

Pentru a spori nivelul de securitate și a face experiența și mai personală, pusculița dispune de o funcție de cod de acces. Acest cod poate fi setat de către părinți sau tutorele copilului și îi asigură acestuia controlul asupra economiilor sale. Acest aspect este important pentru a-i învăța pe cei mici responsabilitatea și gestionarea banilor într-un mod sigur.

Pusculița pentru fetițe tip cutie de machiaj este un instrument excelent pentru a-i învăța pe copii despre economisire și planificarea financiară. Le oferă o modalitate tangibilă de a vedea cum economiile lor cresc treptat, îi învață răbdare și îi motivează să își stabilească obiective financiare. Copiii pot să economisească pentru jucării, pentru călătorii sau pentru orice altceva își doresc, iar pusculița devine un instrument util pentru a-i ajuta să atingă aceste obiective.

Această adorabilă cutie de economii roz ar fi bucuroasă să-ți păstreze monedele în sertarul său de depozitare a banilor. Poți depune atât bancnote cât și monede. Această pușculiță pentru bani are o parolă schimbabilă.

Introdu codul corect (implicit este 000), lumina albastră se va aprinde dacă este corect, apoi apasă butonul “amprentă” pentru a deschide seiful.

O modalitate distractivă și sigură de a economisi!

Pentru vârstele de la 3 ani în sus.

Alimentată de: 3* baterii AA (nu sunt incluse).

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg

Brand

DealsReal OEM