Reduceri!

Set 5 Accesorii pentru vin – Sticla neagra

COD produs: 646162788

53.00lei

-46%

Transport rapid

100% satisfacție garantată

Vânzător UE

LIVREARE GRATUITA LA COMENZI DE PESTE 300 RON

Set 5 Accesorii pentru vin – Sticla neagra

Set 5 Accesorii pentru vin - Sticla neagra

Iubitorii de vin, amatori sau profesionisti isi doresc sa cunoasca cat mai multe si sa aiba intotdeauna ustensilele necesare pentru a trata vinul bun cu respectul cuvenit. Cand vine vorba de un cadou pentru un pasionat de vin, acesta se poate astepta adesea la cel mai previzibil dar: o sticla de vin. Acesta este cadoul obisnuit de facut pentru aproape orice seara festiva sau, in general, cand este ziua de nastere a unui barbat.

Ce ar fi ca de data aceasta sa oferi cadou o sticla de vin mai inedita? Cum se poate sa nu fie niciun strop de vin in ea? Nu o duci goala, ci plina de surprize!

Aici intervine un Set accesorii vin pentru sticla de vin inedit, sub forma unei elegante sticle de vin in interiorul careia se afla cinci piese al caror unic scop este sa faca din fiecare sticla de vin o experienta elengata, precisa si rafinata. Acesta este un cadou stilat pentru cunoscatorii in materie de vinuri, pe care il pot adauga la loc de cinste in colectia lor de vinuri si se va integra perfect in decor.

Set accesorii vin pentru sticla de vin e de utilizat ori de cate ori serviti un pahar desavarsit. Cu siguranta va adauga un plus de rafinament prezentarii si va impresiona pe toata lumea.

Utilizare:

Acest Set de accesorii pentru vin ,pentru sticla de vin ,pentru a intregi o colectie de cadouri pentru el, hranindu-i pasiunea pentru vin, dar poate la fel de bine constitui un cadou pentru ea, care isi serveste mereu invitatii cu vin, in cel mai elegant mod cu putinta.

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg

Brand

DealsReal OEM