Reduceri!

Set becuri auto LED C6 H7, 7600 lumeni, 36 w

COD produs: 814899211

57.00lei

-43%

Transport rapid

100% satisfacție garantată

Vânzător UE

LIVREARE GRATUITA LA COMENZI DE PESTE 300 RON

Specificatii Set becuri auto LED C6 H7, 7600 lumeni, 36 w
Putere 36W/bulb , 72W/set
Lumeni 3800Lm/bulb , 7600Lm/set
Durata de viata 30.000 ore
Culoare de temperatura 6000k
Volti DC-10-24 V
Cablaj rezistent la temperaturi si voltaje ridicate.
Datorita consumului redus de energie (36W) aceste leduri solicita instalatia electrica mai putin decat becurile incandescente (55W) si se incalzesc mai putin, reducand semnificativ riscul de incendiu.
Mod de utilizare:
Se monteaza doar pe faruri cu care au cleme de prindere tip sarma. Pe farurile cu alte sisteme de prindere sunt necesare adaptoare.
Pe unele faruri cu lupa lumina acestor becuri nu este eficienta datorita modului de dispersie a luminii. In aceste cazuri lumina de la aceste becuri poate parea mai slaba decat in cazul utilizarii becurilor clasice. Nu este cazul pentru toate farurile cu lupa.
In cazul farurilor matuite lumina pierde din intensitate, asadar, in aceste cazuri se recomanda reconditionarea acestora.
Acest tip de leduri dau eroare in bord in cazul autoturismelore cu aceasta functie. Daca acest lucru va deranjeaza, va rugam nu achizitionati acest tip de leduri sau folositi anulatoare de eroare.
In anumite cazuri este posibil sa fie necesara decuparea in capacele de cauciuc pentru a fi montate.

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg

Brand

DealsReal OEM