Reduceri!

Razatoare Multifunctionala 22 de piese pentru legume si fructe cu functie de caserola

COD produs: 736223188

65.00lei

-50%

Transport rapid

100% satisfacție garantată

Vânzător UE

LIVREARE GRATUITA LA COMENZI DE PESTE 300 RON

Razatoare Multifunctionala 22 de piese pentru legume si fructe cu functie de caserola

Tocatorul nostru de legume îmbunatațit este usor de taiat sau feliat legume si fructe cu miscari usoare.

Lamele sunt ascuțite, în funcție de duritatea legumei sau fructului, pentru a utiliza diferite niveluri de putere pentru taiere.

Faceți gatitul usor si sa devina o placere pentru dvs.

Faceți ca si familia dvs. sa se bucure de gatit.

13 LAME DIFERITE:

Tocatorul de legume vine cu 13 dimensiuni diferite de lame de taiere, conținand 7 dimensiuni diferite de lame de taiere si 6 lame interschimbabile, care va pot oferi numeroase opțiuni pentru taiere si faramițare.

Tocatorul nostru de legume face usor sa taiați, feliați, taiați cuburi, tocați si zdrobiți.

CALITATE SUPERIOARA:

Lamele multifuncționale de faramițare a alimentelor sunt fabricate din oțel inoxidabil 402 si plastic ABS de calitate alimentara, fara BPA.

Lamele se prind si se desprind cu usurința, sunt durabile si rezistente, suficient de rafinate pentru a taia majoritatea tipurilor de legume si fructe.

DESIGN INOVATOR:

Tocatorul de legume vine cu un cos de strecurat si un recipient, cosul de strecurat este plasat vertical pentru acces usor si depozitare igienica.

Cand este plasat orizontal, alimentele pot fi asezate în straturi pentru a îmbunatați spațiul, iar recipientul poate stoca legume si fructe în exces.

Razatoarea multifunctionala dispune de un separator de oua, care face procesul de separare a albusurilor de galbenusuri simplu si fara efort.

Aceasta este o caracteristica utila pentru cei care folosesc frecvent oua in bucatarie si doresc sa le utilizeze separat in diverse preparate.

Pentru siguranta utilizatorului, razatoarea este prevazuta cu o protectie pentru mana in timpul razuitului.

Aceasta asigura o utilizare sigura si previne orice ranire sau taiere accidentala a mainii in timpul manipularii alimentelor.

Specificatii:

Culoare: Verde

Material: ABS + Inox

Dimensiuni: 27x16x14cm

Numar piese: 22

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg

Brand

DealsReal OEM