Reduceri!

Tocator bucătărie pentru legume si fructe cu 22 accesorii

COD produs: 736223188

85.00lei

-43%

Transport rapid

100% satisfacție garantată

Vânzător UE

LIVREARE GRATUITA LA COMENZI DE PESTE 300 RON

Tocator bucătărie pentru legume si fructe cu 22 accesorii

Caracteristicile produsului:

【Tocator multifunctional de legume】- Tocatorul de legume multifunctional din 22 de piese poate fi folosit pentru tocat, taiere cubulete, feliere sau gratar! Fiind un instrument practic de bucătărie, vă poate scurta foarte mult timpul de pregătire și vă poate economisi timp și efort.

 

【13 lame diferite】 Echipat cu 13 lame diferite din oțel inoxidabil de înaltă calitate, puteți comuta atunci când este necesar, în siguranță și sănătos. Tăiați, tăiați cubulețe și feliați ușor și continuu diverse legume și fructe. Ceapă, cartofi, roșii, castraveți, dovlecei, ardei dulce, varză etc.

 

【Coș de scurgere】- Adoptă designul coșului de scurgere, care poate spăla legumele și poate filtra excesul de suc de legume în recipientul tocătorului în timp ce ridică legumele. Este curat, dezordonat, sigur și ușor de utilizat.

 

【Ușor de curățat】- Cutia detașabilă pentru recipiente pentru legume este ușor de curățat după utilizare. În plus, cuțitele și alte accesorii sunt ușor de dezasamblat și asamblat și pot fi depozitate în recipientul tăietorului de legume pentru a menține bucătăria curată și ordonată.

 

【Ustensile de bucătărie și necesare】 – Instrumentul nostru multifuncțional de bucătărie vă poate ajuta să pregătiți o masă delicioasă pentru familia și iubitul dvs. pentru o perioadă plină și să vă distrați mai bine cu familia și prietenii.

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg

Brand

DealsReal OEM