Reduceri!

Uscator vesela si tacamuri cu 2 niveluri

COD produs: 423278864

65.00lei

-46%

Material : polipropilena + metal.
Dimensiuni : lungime 42 cm x latime 24,5 cm x inaltime 36 cm.


Transport rapid

100% satisfacție garantată

Vânzător UE

LIVREARE GRATUITA LA COMENZI DE PESTE 300 RON

Uscator vesela si tacamuri cu 2 niveluri

 

Este un uscator vase si tacamuri etajat, cu un design modern, sistem de uscare a ustensilelor de bucatarie cu 2 niveluri de uscare si sistem de depozitare, realizat din sarma metalica, puternica si cromata, ce ii confera produsului stabilitate si durabilitate.
Nivel superior al acestui scurgator vase etajat este destinat menținerii farfuriilor, în timp ce raftul cu fund plat poate fi folosit pentru cani, pahare și boluri. In lateralele acestui uscator de vase metalic sunt create pozitii speciale (un cos de plastic cu 2 compartimente si suporturi metalice) pentru asezarea tacamurilor (linguri, furculite, cutite) si pahare. In lateralele acestui suport pentru vase etajat are două pozitii, in forma de cerc, ce permit mutarea ușoara, iar partea de jos este prevăzută cu tava din plastic, de culoare gri, pentru a menține ușor picăturile de apa.

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg

Brand

DealsReal OEM