Reduceri!

2xAparatul solar ultrasonic pentru rozătoare și cârtițe

COD produs: 383338489

75.00lei

-50%

Stoc epuizat


Transport rapid

100% satisfacție garantată

Vânzător UE

LIVREARE GRATUITA LA COMENZI DE PESTE 300 RON

2xAparatul solar ultrasonic pentru rozătoare și cârtițe

Aparatul solar ultrasonic pentru rozătoare și cârtițe de grădină are un principiu de acțiune extrem de eficient și inofensiv. Prin emiterea de unde sonore ultrasonice de joasă frecvență, acesta respinge rozătoarele și nu le permite acestora să se apropie. A fost conceput special pentru utilizarea în aer liber – în curți, grădini și peluze.

Descriere: Repelerul solar sonic  vibrează și emite impulsuri sonice de joasă frecvență de 400 HZ la fiecare 30 de secunde pentru a respinge rozătoarele care se îngroașă.. Iar vibrațiile și impulsurile sonore sunt inofensive pentru oameni, animale de companie și mediu. Dispunând de eficient și sigur, este foarte util. Vibrațiile și pulsurile sonore vor pătrunde în sol pentru a crea un mediu insuportabil pentru ca rozătoarele subterane să rămână și să le forțeze să părăsească proprietatea și să caute alte locuri de locuit.

Fabricate din ABS bun și material din oțel inoxidabil, sunt durabile, anticorozive și impermeabile. al lui este un respingător sonic pentru șobolani alimentat cu energie solară, care radiază în toate direcțiile. Se recomandă utilizarea mai multor dispozitive pentru a se suprapune, oferind și mai multă acoperire. Repelerul solar  este încărcat de un panou solar din polisiliciu pentru a acumula energie pentru funcționarea la orele întunecate.

Încărcarea solară de 8 ore durează 6 zile, prevenind eficient și continuu întoarcerea rozătoarelor. Are o durată de viață lungă, care este perfect concepută pentru combaterea dăunătorilor în aer liber în terasă, gazon și grădină.

 Material: Oțel inoxidabil, ABS

Cantitate: 2buc

Baterie: Baterie reîncărcabilă de 600 mAh (Inclus)

Caracteristici: Încărcare solară, sigură, combatere a dăunătorilor, durabil, acoperire extinsă

Detalii despre mărime:: 24,5 cm x 6 cm x 6 cm/9,65″ x 2,36″ x 2,36″ (Aproximativ.)

Note: Datorită diferenței de setare a luminii și a ecranului, culoarea articolului poate fi ușor diferită de imagini. Vă rugăm să permiteți o ușoară diferență de dimensiune din cauza măsurătorilor manuale diferite.

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg

Brand

DealsReal OEM