Reduceri!

Camera ip, wifi, hd, tuya, cu senzor de miscare si aplicatie telefon, monitor video bebe

COD produs: 581173385

98.00lei

-27%

Stoc epuizat


Transport rapid

100% satisfacție garantată

Vânzător UE

LIVREARE GRATUITA LA COMENZI DE PESTE 300 RON

Camera ip, wifi, hd, tuya, cu senzor de miscare si aplicatie telefon, monitor video bebe

Aceasta camera IP wifi Tuya poate fi utilizata ca monitor video pentru bebelusi, datorita functiei sale de senzor de miscare, care poate detecta orice miscare in camera si poate alerta parintii prin intermediul aplicatiei telefonului mobil. In plus, aceasta camera IP wifi Tuya poate fi utilizata pentru monitorizarea caselor, a birourilor sau a altor spatii, pentru a asigura siguranta si protectia impotriva furturilor sau a altor incidente.

Camera IP wifi Tuya are o rezolutie HD, ceea ce permite o calitate buna a imaginii si a sunetului, astfel incat parintii sa poata vedea si auzi bebelusul in timp real.

Aceasta poate fi conectata la o retea wifi, ceea ce face posibila accesarea si controlul camerei de la distanta, prin intermediul aplicatiei de telefon mobil. In ceea ce priveste aplicatia telefonului mobil, aceasta este usor de utilizat si poate fi descarcata gratuit din App Store sau Google Play. Aplicatia ofera functii avansate, cum ar fi vizualizarea in timp real a imaginilor si a sunetului, detectia de miscare, alerte prin notificari, functii de inregistrare si redare video, functii de control al unghiului de vizualizare si multe altele.

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg

Brand

DealsReal OEM