Reduceri!

Gard decorativ cu led , 2.80m, cu 8 moduri de iluminare, 220W, pentru interior sau exterior

COD produs: 963457697

185.00lei

-29%

Transport rapid

100% satisfacție garantată

Vânzător UE

LIVREARE GRATUITA LA COMENZI DE PESTE 300 RON

Gard decorativ cu led , 2.80m cu 8 moduri de iluminare, 220W, pentru interior sau exterior

 

Gard decorativ cu led , 2.80m, cu 8 moduri de iluminare, 220W, pentru interior sau exterior

 

Pachet de 8 garduri cu LED uri alb cald sau multicolor , 35 cm lungime, 28,3 cm înaltime, firul de plumb este de 3 m ceea ce este unic și decoratiuni stralucitoare pentru gradina și bradul dvs de Craciun.

Gardurile cu lumina sunt realizate din plastic superior, si sunt rezistente la apa nu se vor coroda si nu vor putrezi., sunt non-toxice, ecologice, sigur pentru utilizare atat în ​​interior, cat și în exterior.

Exista un dop de la capat la capat și un design cu fixare pe ambele parti ale fiecarui panou, nu este nevoie sa sapati sau sa folositi unelte, este destul de usor de asamblat și dezasamblat. Piesele de chenar flexibile pot fi create în orice forma sau lungimea dorita. Conectati-l în priza și bucurati-va de luminile frumoase de Craciun ale gardului stralucitor!

Lampile cu LED pentru gardul de gradina pot comuta 8 moduri de iluminare fantastice prin apasarea butonului rotund de pe priza, ceea ce va poate oferi un spectacol de lumina vizuala magnetica în orice moment, va poate face casa, curtea sau alt loc mai atractiv.
Lampile decorative de exterior pentru gard pot rezista la toate tipurile de vreme pe tot parcursul anului, sunt foarte potrivite pentru toate tipurile de decoratiuni de sarbatori din restaurante, hoteluri, magazine de îmbracaminte și magazine de flori.

Mini lumini pentru garduri, nu numai ca sunt ideale ca bordura pentru carare; un decor pentru gradinile cu zane, camera copiilor; o bariera pentru micile animale, este și un cadou perfect pentru tata, mama, bunica, sotie, prietena, prietena și cuplu.

Setul contine:

  1. 8 pachete de 36 LED-uri pentru gard de gradina iluminat, 35 x 28.3cm,
  2. Lumini pentru brad de Craciun, conectate la priza, margini din plastic alb,
  3. gard decorativ pentru peisaj, curte, curte, casa, Craciun,

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg

Brand

DealsReal OEM