Reduceri!

Set 3 bratari pentru copii, anti insecte, cu iluminare LED

COD produs: 387594463

43.00lei

-46%

Transport rapid

100% satisfacție garantată

Vânzător UE

LIVREARE GRATUITA LA COMENZI DE PESTE 300 RON

Set 3 bratari pentru copii, anti insecte, cu iluminare LED

SPRE DEOSEBIRE DE CREMELE ȘI SPRAY-URILE PE CARE TREBUIE SĂ LE APLICAȚI COPIILOR ÎN MOD REGULAT, ACEASTĂ BRĂȚARĂ ESTE O PROTECȚIE IDEALĂ. PUR ȘI SIMPLU PUNEȚI-L PE ÎNCHEIETURA MÂINII COPILULUI DVS. ȘI VA FI PROTEJAT DE INSECTE ENERVANTE.

ALEGE O BRĂȚARĂ CU ANIMALUL PREFERAT AL COPILULUI TĂU (DINOZAUR, CROCODIL, PISICĂ SAU BROASCĂ). O VA ADORA ȘI O VA PURTA REGULAT PE BRAȚ, CEEA CE ÎI VA OFERI O PROTECȚIE CONSTANTĂ.

 

nu

O AROMĂ CARE VA RESPINGE ORICE INSECTĂ

FIINȚELE UMANE SE OBIȘNUIESC CU MIROSURILE ESENȚIALE, DAR INSECTELE NU LE POT TOLERA. AROMELE NATURALE NU VOR PERMITE ACESTOR DĂUNĂTORI SĂ SE APROPIE DE COPII.

 

nu

PENTRU TOȚI COPIII

CUREAUA REGLABILĂ A ACESTEI DRĂGUȚE BRĂȚĂRI SE VA ADAPTA LA TOATE FORMELE ȘI DIMENSIUNILE ÎNCHEIETURII MÂINII. PUR ȘI SIMPLU REGLAȚI-L ȘI PROBLEMA ȚÂNȚARILOR VA FI REZOLVATĂ!

 

nu

PROTECȚIE COMPLETĂ A CORPULUI

FIECARE MILIMETRU DE PIELE VA FI SIGUR ȘI PROTEJAT. AROMELE NATURALE AU O EFICIENȚĂ PUTERNICĂ, RESPINGÂND ȚÂNȚARII LA CÂȚIVA METRI.

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg

Brand

DealsReal OEM