Reduceri!

Set 32 Oglinzi Acrilice Sticker Auto-adeziv Decorativ pentru Baie Living si Bucatarie 50 x 100 cm Argintiu

COD produs: 512777415

125.00lei

-40%

Transport rapid

100% satisfacție garantată

Vânzător UE

LIVREARE GRATUITA LA COMENZI DE PESTE 300 RON

Set 32 Oglinzi Acrilice Sticker Auto-adeziv Decorativ pentru Baie Living si Bucatarie 50 x 100 cm

Set ultra modern de oglinzi, compus din 32 piese ce ofera multiple posibilitati de dispunere si aranjare pe peretii locuintei dumneavoastra.

Oglinzile acrilice PVC sunt o alternativa moderna, foarte practica si mult mai sigura pentru oglinda tranditionala din sticla.
Produsele comercializate de catre noi sunt realizate din oglinda acrilica de cea mai buna calitate cu grosime de 3 mm, taiate cu laser si precizie milimetrica.
Oglinda are o folie fina transparenta de protectie pe partea din fata ce trebuie indepartata dupa ce se lipeste pe suprafata dorita si benda dublu adeziva 3M pe spate, pentru montaj usor si super rezistent pe orice suprafata.

Oglinzile se pot lipi oriunde, pe var (perete), pe lemn (mobila), metal, plastic sau orice alta suprafata din locuinta curatata in prealabil.

Oglinda Acrilica are:
O rezistenta si o flexibilitate de 17x ori mai mare la impact si socuri mecanice decat oglinda clasica din sticla de aceeasi grosime si dimensiune;
O greutate de 3 ori mai mica decat oglinda clasica din sticla.

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg

Brand

DealsReal OEM