Reduceri!

Sita din otel inoxidabil, cu manere extensibile,

COD produs: 179121832

49.00lei

-39%

Stoc epuizat


Transport rapid

100% satisfacție garantată

Vânzător UE

LIVREARE GRATUITA LA COMENZI DE PESTE 300 RON

Sita din otel inoxidabil, cu manere extensibile

Sită pentru chiuvetă, extensibilă 34×24 cm, picurator – sită potrivită pentru strecurarea tăițeilor, spălarea fructelor, legumelor etc. ; poate fi suspendată pe chiuvetă. Suportul e ajustabil între 34 și 24cm. sigur în mașina de spălat vase.

Sita din otel inoxidabil, cu manere extensibile este o strecurătoare ovală, cu un coș cu plasă fină. Reprezinta soluția dumneavoastră premium pentru o varietate de sarcini de bucătărie, inclusiv filtrarea, uscarea și scurgerea. Îmbunătățiți-vă bucătăria cu un instrument regandit și bucurați-vă de performanțe practice și de utilizare pe termen lung.

Ajutor de bucătărie extensibil? Am rafinat în mod special aceasta strecuratoare de uscare, ovala, pentru a oferi suport în aventurile tale culinare.
Designul ei minunat, deasupra chiuvetei, corpul din oțel inoxidabil și mânerele rafinate din cauciuc vă vor îmbunătăți cu siguranță eficiența gătitului.
O soluție majoră de scurgere? Puteți face totul cu această strecurătoare ovală: filtrați și clătiți pastele, alimente, fructe și legume, vase uscate, filtrați și efectuați sarcini similare de spălat și gătit. Uscarea și filtrarea sunt eficiente datorită plasei fine și a cadrului rezistent la rugină și structurii cu picioarele dedesubt.

UȘOR DE CURĂȚAT ȘI DEPOZITAT. Obțineți îngrijire rapidă și ușoară, deoarece strecurătoarea metalică ovală cu coș cu plasă se poate spăla în mașina de spălat vase. Când nu este folosit, pur și simplu depozitați-l pe suport, rafturi sau chiuvetă.
Această strecurătoare ingenioasă se potrivește tuturor chiuvetelor!
– Manere extensibile.
– Compozitie: Otel inoxidabil.

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg

Brand

DealsReal OEM