Reduceri!

Uscator electric pentru incaltaminte cu functie de dezinfectare UV

COD produs: 896544738

109.00lei

-37%

Transport rapid

100% satisfacție garantată

Vânzător UE

LIVREARE GRATUITA LA COMENZI DE PESTE 300 RON

Uscator electric pentru incaltaminte cu functie de dezinfectare UV

Descriere

Uscatoarele de incaltaminte sunt dispozitive concepute pentru a elimina umezeala, umiditatea,transpiratia și mirosurile din incaltaminte,folosind caldura și circulatie de aer.

Caracteristici:

Temperatura Constanta Inteligenta: Aceasta caracteristica sugereaza ca uscatorul de incaltaminte poate mentine o temperatura specifica pentru a asigura uscarea in conditii de siguranta și eficacitate, fara a supraincalzi sau a deteriora incaltamintea.

Curent de Aer cu 360°Capacitatea de a sufla aer cald in toate directiile din interiorul incaltamintei asigura ca nu exista “zone moarte” in care umiditatea ar putea persista.

Uscare Rapida Combinarea temperaturii constante și a circulatiei de aer cu 360° duce la timpuri mai scurte de uscare pentru incaltamintea umeda.

Design Pliabil Designul pliabil de 90° permite portabilitate și stocare ușoara,facându-l o optiune comoda pentru calatorii sau persoanele cu spatiu de stocare limitat.

Uscatoarele de incaltaminte pot fi foarte utile,in special pentru persoanele care desfașoara activitati in aer liber,cum ar fi drumetii sau schi și care se confrunta adesea cu incaltaminte uda sau transpirata. Aceste dispozitive ajuta la mentinerea igienei incaltamintei și la prelungirea duratei de viata a incaltamintei prin prevenirea deteriorarilor legate de umiditate și a dezvoltarii bacteriilor care cauzeaza mirosuri neplacute.

Specificatii:

• Material: ABS
• Dimensiune: 190*190*200mm
• Grad de impermeabilitate: IXP2
• Alimentare: curent alternativ
• Tensiune nominala: 220V-50Hz
• Putere nominala: 115W

Uscator electric pentru incaltaminte cu functie de dezinfectare UV

 

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg